Isnin, 21 Mac 2016

Me and Magicloth

Hye semua..
Sihat sihat okay?
Today rasa fresh sikit dari biasa
Tak faham jugak pasaipa
Maybe penangan baju baru mak buat kot hihihi

Bab magicloth nih ramai jugak peminat dia rupanya
Hari2 ada org pm tanya soooo
Kita layankan jela
Macam mana boleh terjebak dengan magicloth nih?
From who?
For what?

Masa dlm confinement day mmg nak sgt pakai bengkung taw
And mmg dah beli dah bengkung yang tali berselirat tu xingat dah jenama apa but mmg afordable hatga dia dalam RM35 mcm tuh
Sehari dua ja pakai lepas tuh tak sentuh dah taw
Sebab struggle nak bukak and pakai masa nak lactate Cala
Plus tak selesa sgt sgt
Huaaa!tak suka!

Sebab banyak sgt masa terluang masa dlm oantang especially when Cala fall asleep so iols google pasai magic cloth nih
First thing yg I concerned was the price!
Wuishhhh mahai!
Mana mampu!!!
Tapi bila baca testimoni dia aduhh duh duhh mmg kalau tak kuat iman masa tu mmg terjebak lah
Last2 putih mata pasai I know I can't afford 
Tapi I have a thought "kalau barang mahai mesti qualiti dia serve pun mahai"

Masa dlm confinement tu oun hari2 ngadap cermin
Normal shape balik taww
Happy tak terkata so lupa sat pasai magicloth tuh

Bila dah habis cuti confinement, terasa mcm nafsu makan kuat sgt
Maybe becoz I fully breasfeed Cala
That was why naik ataih weighing scale....
46kg!!!!!!!!!!
Maigaddddddddd!!!
Habis satu rumah kecoh berat naik
Hari2 lah Arep dgq bini dia tanya
I gemok ka?
I gemok ka?
Macam mana ni?
Betoi ka?
Girls be like 😱😱😱😱 bila berat naik!

From that moment lah realize nak pakai magicloth
Scroll here and there
Jumpa KakDayah 
Explain pi explain mai
Rupaaaaanyaaaaa....
Ada PLAN INSTALLMENT!!!!!

Without any agreement made between me and Arep
Terus saja ukuq badan dan bermula lah rutin bayar bulan bulan serendah
RM100
APAAAAA? RM100 JAA??
Yes baby!!
Affordable gilaaaaaa...

So lani mmg kawan baik dgt dgn MAGICLOTH nih
Mmg rasa before and after sarung 
It worths the price beb!!
Testimoni sendiri simpan dulu sebab next post kita buat hampa terbeliak bijik mata sikit
Apa yang seronok pasal magicloth semua akan di share tak lama lagi
Dekat sini lah
Kat blog kita nih

Mana yg nak riki riki dulu boleh terus
WHATSAPP 0129641214
or
Visit FB kita