Isnin, 8 November 2010

hah???!

okay..di sini ak nk wt luahan perasaan tahap tensen serabut pala otak ni..hmm ntah la..asl la a mdah sgt nk mlenting..but still..ak blh control agy..ak nak cita pon tatau nk mula..sbb ak tatau pa slh ak..maybe ak ter"terasa hati" kot..susah weh nk abaq..ak idop dgn jga aty n perasaan org..ak nak buat apa pn suma ak pkiaq org..ak pkiaq org rasa pa..pkiaq pa..suma ak consider..klemahan atau kelebihan di situ??ak asa kelemahan..sbb bnda 2 da avoid aku untuk ckp apa yg ak asa..susa kn manusia ni??tpy ak xpena pn nak regret ke mnde..sbb ak asa itu la pernagai n gelagat manusia..kdg2 mls nk amik kesa..kdg2 terambik kesa plak..which 1???kekeliruan perasaan dan kekacauan jiwa di situ..
ya....
ak tensen ngn perangai sekalian manusia yg pena ak kenal..
tpy ak xpena kesal dgn mereka..sbb mereka2 sekalian bgi ak ruang untuk pk sejenak kelemahan diri ak..
urghhh...okay..da la kot..sat lagi jdi kot len..
aku nak mintak maaf kat cni
IF...
ak ada wat salah kt hampa..sapa2 jela noo..
kot2 ak mati esok ka..kira da selesai la utang maaf ak kat hmpa ok..
ak nk tegaskn kat cni...
aku hanya manusia biasa yg buat kesalahan..
ak cuba jaga aty org lain even di dalam ak memberontak sgt2..
buat mereka diluar sana...
FIKIR DAHULU SEBELUM BERKATA-KATA
sebabnya.....
KERANA MULUT BADAN BINASA...

pstttt: ak nga stady tadi..saja nk oyak(bajet rajin)

Selasa, 2 November 2010

macam2 gelagat idup~

aku gedik..
aku merenk..
aku hepi..
ak bahagia..
aku sedih..
aku geram..
aku gelak..
aku marah..
aku manja..
aku suka..
segala apa yg aku jadi kat atas tu..satu ja..aku xpena kacau idup org..so..
JANGAN GANGGU HIDUP AKU..
TOLONG..YA????
~TQ~

akak yuyu..saya curik ini dari blog awak..suka gmbar nii..cowiee~



 akak yuyu..ni pon saya curi jugakk...=[ suka sgt..tak tahan..ha5


pstttttt: elaun da masuk~