Sabtu, 30 Oktober 2010

wuu....muncul kembali...hahaah..ttbe ade idea nak menulis..mnde kaw???ahhaha..tetibe..haa..mental la ckit..sbb nk exam kn...tapy dlm pada nk exam tuu sempat agy g wat date ngn 
DZUL ARIEF 
kat pantai irama,bachok..huhuh..bawak buku beb..igt p melncong ka..hmm...kami nk luluih periksa woo..kapel tuu kapel juak..(macam mak slalu pesan) tapy jgn lupa pelajaran..mak aku da best sbb xpena halang ak nak wat apa pn..sbb dia taw ak pandai jaga diri dan ak sedaq sapa diri ak kat dunia ni..
SAYANG SARINA SALIM..
haa..back to da story..ak p pantai ngn chenta pon sbb masing2 bosan dok terperap dlm bilik ja..dok study..so..apa lagi..kereta KANCIL ala-ala FERARI or BMW tuu bawak la kami p Bachok nihh..kami stady okay..tak tipuu punya...hahahaha..kami dok bawah pokok sambil dok prektis wut 
REPORTED SPEECH
haa..see2..kami rajin ouuu..(bajet)..xkesa la kan mnde 2..aishh nk smpay ke cerita tu bnyk sgguh ak mereben..adoii..haa..ok2..ni mmg smpay dah ni..masa dok gelak2 ngn chenta sbb tukaq reported sppech salah..ttetiba ja kn..ada ja pak cik ni bagi salam kuat2 belakang kami...aishh..bederau darah aku..tekejut berok...pak cik ni bedialog la ngan kami....
"adik..ada seriya(seringgit...hahahaah)"
aku ngn muka peliknya..aishh pak cik ni..nak mntak duit kat org plak..
chenta jawab..."tak dok!"
dgn muka tak malunya die mntak lagi.."kalo gitu gak ado samah(5 kupang/50 sen)?"
ak terkekeh2 dah gelak..adoiyaiiiii...lps tu pak cik tu blah n g mntk kt org len plak..ayat yg sama dia guna..time 2 aku assumed..okay..pak cik ni x berapa nk centre otaknya..cian die..ada botol air mineral je kt tgn die..maybe die lapa kot..
WAIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
satu cite agy nii...huhuuh..lps pak cik 2 blah an..ak ngn chenta smbung la study..tetibe je an ade sorang pak cik ni anak-anak or cucu-cucu die sedang wat drama kat citu..pak cik tu tengking2 budak2 tuh..adeh..mau triak ak time 2..xley ak tgk bdak2 kena mrh cm2...pas2 ada sorang bdak laki 2 kena pkul ngn pak cik tu..ak ckp kt chenta...
"IT'S NOT DA RIGHT WAT TO TREAT CHILDREN RIGHT??"
chenta angguk..and die xbagi ak tgk..die ckp.
"JUST IGNORE THEM DEAR..."
hmm..ak ckp kt chenta.."DUN BE LIKE THAT YA IF ONE DAY U HAVE YOUR OWN CHILD.."
he smiled and about 5.30pm we decided to blah dari that place..tak bek dok lama2 kn???hahahaah..pape pn..CHENTA, awak da best lam hidup saya walaupun kadang2 kte gado bagai nak rak..sya tahu dlm aty aw ada sy..n sy nk aw thu dlm aty sy pn ade aw jgk..
nak KAWEN ngan awk sorang jee...(gedik gilaa)ada ak kesa???hahahahahaah.....
DOAKAN KAMI BAHAGIA YA...
n wat kwn2 ak sedunia...especially yg sama pala ngn aku..
HAMPA SUMA DA BEST OUHHH..YAYYYY!!!
pssssttt:aku exam mggu dpn taw..saja nak habaq~

Tiada ulasan: